Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Love of Lesbian actuaran l’11 de juny a Sant Cugat Sesgarrigues

El 10 de juny arrenca la segona edició del Vinya&Art de Sant Cugat Sesgarrigues amb Love of Lesbian, Andrea Motis & Joan Chamorro i Joan Miquel Oliver.

Dolo Beltran, Joan Rovira i Sommeliers completen el cartell artístic d’un certàmen, on el públic assistent podrà gaudir a més de la millor música, de l’oferta vitivinícola del celler i de productes gourmet.

Per segon any consecutiu, les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues acullen el cicle musical del festival Vinya&Art. Entre el 10 i el 12 de juny a partir de les vuit del vespre, propostes artístiques capdavanteres interpretaran el millor del seu repertori en un entorn totalment privilegiat, entre vinyes i cava.

Organitzat per la Fundació Privada Ferrer Sala i el Grup Freixenet, l’edició d’enguany del Vinya&Art presenta sis concerts a l’aire lliure que fusionaran l’art i el talent amb el món vitivinícola.

El cartell d’aquest segon Vinya&Art ofereix sis formacions consolidades, d’estils marcadament diferenciats, que configuren una edició amb un ventall ampli de registres musicals. El plat fort serà l’actuació de Love of Lesbian el dissabte 11 de juny, que presentaran el seu nou treball, El Poeta Halley, en la que serà la seva única data en solitari en tota la província de Barcelona.

El Vinya&Art també compta amb Andrea Motis & Joan Chamorro Grup, la revelació del jazz català que ha captivat els escenaris de mig món amb el magnetisme de la veu d’aquesta jove barcelonina, i el quintet Sommeliers, integrat per cinc dones de formació clàssica que mariden la seva sensibilitat artística amb pinzellades de pop.

El Vinya&Art es completa amb les actuacions de Joan Miquel Oliver, Premi a la Millor Obra d’un Artista Jove a ARCO 2014, que creativament vola més alt que mai amb Pegasus, el seu primer treball després de la dissolució d’Antònia Font, i Joan Rovira, guardonat amb el premi Enderrock 2016 a l’artista revelació de l’any.

La gran novetat d’enguany serà la incorporació al cartell d’una discjòquei, l’artista Dolo Beltran, integrant del grup de pop electrònic Pastora, i que portarà el ball a les Caves Elyssia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: