Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llibreria l’Odissea acull la presentació del llibre “Barcelona melòmana” de Cesc Avilés

Dissabte que ve a les 8 del vespre tindrà lloc a la llibreria l’Odissea de Vilafranca la presentació del llibre “Barcelona melòmana”, de l’autor reusenc Cesc Avilés.

El llibre tracta sobre una història musical de la ciutat de Barcelona a través dels grans compositors. El periodista ha volgut unir la història social de la ciutat amb els autors universals de la historia de la música clàssica, com Mozart, Beethoven o Wagner.

L’acte comptarà amb la presència de l’autor i de la lectora del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea i professora de música Roser Ríos. Durant l’acte s’interpretaran algunes de les peces musicals que s’esmenten en el llibre i al finalitzar la presentació es servirà una copa de cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: