Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital acull una exposició i una xerrada sobre el món de les drogues

Fins al 22 de maig es podrà visitar a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès l’exposició “Entre Nosaltres”.

Aquesta mostra s’emmarca en el segon Pla Local de Drogues 2015-2019 de l’Ajuntament de Vilafranca. El Pla és el marc de referència per a tots aquells agents socials que treballen des de la perspectiva de la prevenció i de la reducció de riscos en el municipi.

“Entre nosaltres” és una exposició que aborda aspectes relacionats amb les drogues com l’alcohol, el cànnabis, la cocaïna i els psicofàrmacs i el seu consum des de diferents contextos del món dels adults. La mostra informa sobre els riscos de consumir drogues, la banalització de certs comportaments, l’excés de confiança i l’automedicació. A més, també ajuda a valorar el propi consum en relació a l’abús i la dependència i orienta sobre on acudir si es pensa que es pot tenir un problema amb l’alcohol o una altra droga.

És amb aquest objectiu i en el marc de l’exposició que es farà una sessió informativa sobre el Servei d’Assessorament Familiar d’Alcohol i Altres Drogues. L’acte anirà a càrrec de Núria Puentes, coordinadora del Pla de Drogues de la Mancomunitat Penedès-Garraf. La xerrada està adreçada al personal sanitari i a la ciutadania que tingui interès a conèixer la realitat d’aquest entorn. Serà dimarts que ve a dos quarts de 4 de la tarda, a la sala d’actes Assumpta Centellas, situada a la primera planta de l’Hospital Comarcal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: