Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola de Música de l’Alt Penedès prepara un nou curs escolar amb noves aules i més alumnes

L’Escola de Música de l’Alt Penedès prepara un nou curs escolar amb noves aules i més alumnes

Fins al 31 de maig es poden fer les preinscripcions per al curs escolar 2016-2107, de l’Escola de Música de l’Alt Penedès. La previsió és créixer en alumnes i professors de cara al proper curs.

En funció dels alumnes inscrits, el Consell Comarcal obrirà noves aules a Avinyonet, Font-rubí, Mediona, Olesa de Bonesvalls i Santa Margarida i els Monjos.
L’Escola de Música de l’Alt Penedès té aquest curs 274 alumnes i 10 professors, i la previsió és augmentar el nombre d’alumnes i de professors de cara al nou curs escolar. L’Escola ofereix formació musical a infants a partir de 3 anys, joves i adults, que poden triar entre 13 instruments.
Els programes formatius inclouen la possibilitat de formar part de grups corals, conjunts instrumentals o combos i de formacions intermunicipals com la Batukada, la Banda de vent, l’Orquestra de corda o les orquestres de guitarres.
L’EMAP és un centre educatiu depenent del Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal i autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat per oferir un ensenyament musical de qualitat.
La formació s’imparteix en espais municipals cedits pels 16 ajuntaments participants, Avinyonet, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs, el Pla, Puigdàlber, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Vilobí.
Les persones que vulguin informar-se sobre l’Escola de Música de l’Alt Penedès es poden adreçar a qualsevol dels ajuntaments col·laboradors o al Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: