Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’editor de Pol·len Edicions ha presentat a Vilafranca el conte ‘Quan perdem la por’

Quan perdem la por, escrit per Lúa Todó i il·lustrat per Joan Turu, és un conte que explica la lluita per la defensa d’un habitatge digne.

La seva protagonista, una nena de set anys, explica una de les moltes històries que viuen les famílies de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Barcelona (PAH). D’una banda, el què significa un desnonament i, de l’altra, l’alegria que desperta l’organització i la resistència dels veïns que rebutgen l’expulsió d’una família de casa seva. L’edició del conte ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’associació COMSOC – Comunicació Social i Pol·len edicions. L’editor de Pol·len Jordi Panyella va ser ahir a la llibreria L’Odissea per presentar l’obra.

 

Panyella creu que el conte és per a tota mena de lectors i que pot esdevenir una eina eficaç a les aules per superar la vergonya si s’està passant per una situació que la que s’hi narra.

 

L’editor considera que la PAH ha fet una important tasca per convertir la vergonya en dignitat i opina que el conte contribueix a aquesta tasca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: