Dijous, 16 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Live de suport a dones amb càncer de pit es dóna conèixer a Vilafranca

Es tracta de la primera associació que cobreix les necessitats de les dones que han patit un càncer de mama i que ja han acabat els tractaments.

Tenen consulta cada dijous a la tarda al carrer Parlament i l’objectiu és oferir nous camins personals i laborals a les dones que han passat per aquesta situació.

La seu central la tenen a Sant Pere de Ribes i ara mateix ja tenen 5 delegacions més a Sabadell, Cubelles, Sitges, Vilanova i Vilafranca. L’acte de divendres a la tarda era el primer que organitzaven aquí. Sota el títol “Jornades Dona +45” es feien 3 ponències al voltant de la salut de la dona en general, a partir dels 45 anys, que no necessàriament hagi patit cap càncer. Les xerrades anaven a càrrec de la fisioterapeuta Laura Màrquez, l’educadora alimentària Àstrid Barqué i la terapeuta Yolanda Leiva.

L’acte es feia al Consell Comarcal que valora molt positivament que iniciatives privades tirin endavant projectes com aquests on, a vegades, l’administració no hi arriba.

Des de l’associació insisteixen que hi ha molta feina per fer, especialment en l’àmbit de la reinserció laboral de les dones que han passat per un càncer de mama. La propera activitat a Vilafranca serà el divendres 10 de juny i comptarà amb el cap de ginecologia de l’Hospital de Sant Pau, Oriol Porta, l’Osteòpata Quim Vicent, i la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech.

La idea de Live és poder fer una activitat mensual a partir del mes d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: