Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca es planteja duplicar el servei de La Casa Petita

L’Ajuntament de Vilafranca es planteja duplicar el servei de La Casa Petita

Aquest dissabte es va celebrar a la plaça Marià Manent, al barri del Poble Nou, una festa i una jornada de portes obertes de La Casa Petita.

Era una festa per a les famílies usuàries però també per a totes aquelles famílies que estaven interessades a conèixer l’equipament. La Casa Petita és un espai familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys i als adults acompanyants per tal que comparteixin un temps exclusiu i de qualitat; entre ells, amb altres famílies i amb els professionals de l’equipament. L’any 2015 van assistir a la Casa Petita 297 infants i 496 acompanyants.

Aquestes xifres, que es van mantenint any rere any, i les bones sensacions que tenen les famílies usuàries, fan que l’Ajuntament es plantegi duplicar el servei per apropar-lo a altres zones de Vilafranca. Seria fer una altra Casa Petita en un altre barri de la ciutat. El regidor de Benestar Social Ramon Zaballa explica que han inclòs el servei per primer cop al contracte programa que l’ajuntament té amb la Generalitat i que aquesta seria una via per obtenir recursos i tirar endavant el projecte.

 

Des de la Casa Petita expliquen que les famílies valoren molt positivament el servei i l’acompanyament que reben dels professionals quan tenen dubtes sobre la criança dels seus fills. L’educadora infantil Aina Alegret explica el perfil d’usuaris que hi tenen.

 

La festa del dissabte va comptar amb tallers, l’actuació de la coral infantil l’Espinguet i un espectacle de màgia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: