Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona organitza un festival de màgia per recordar l’exregidor Ferran Balaguer

El proper dissabte 21 de maig se celebrarà a Sant Joan de Mediona aquest festival de màgia sota el títol “MediMàgic”.

És un memorial a Ferran Balaguer, qui va ser regidor del municipi de Mediona, a més de mag, i que va morir a l’agost de fa dos anys.
El festival començarà a dos quarts d’onze del matí amb un taller de màgia. Durant tot el matí es farà la “màgia d’estranquis”, una activitat on tots els mags faran màgia pels carrers i bars del poble. Al migdia hi haurà un homenatge a Balaguer amb la inauguració d’una placa a la Plaça dels Països Catalans. Després de dinar es farà un espectacle infantil i a tres quarts de 10 de la nit se celebrarà la gala màgica memorial a càrrec de 6 mags. L’alcalde de Mediona Servand Casas explicava que el festival va adreçat a totes les famílies.

El MediMàgic està organitzat pels Amics de la Màgia Penedès i serà un dia dedicat completament a la màgia i l’il•lusionisme. Segons Josep Romà, director artístic del festival, també serà un punt de trobada de professionals i amateurs.

De moment aquest any els actes s’agrupen tots en un sol dia, però la intenció de cara a futures edicions és allargar el MediMàgic durant més dies.

Totes les activitats són gratuïtes excepte la gala màgica que té un preu de 5€. Tota la informació sobre els actes del festival es poden trobar al web de l’Ajuntament de Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: