Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament i el Club Esportiu Noia signen un conveni per impulsar la imatge de Sant Sadurní

L’Ajuntament i el Club Esportiu Noia signen un conveni per impulsar la imatge de Sant Sadurní

El conveni entre l’Ajuntament i el Club Esportiu Noia vol ajudar a promoure la imatge de Sant Sadurní com a Capital Mundial del Cava

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i Jaume Esteve en representació del Club Esportiu Noia van signar aquest dilluns un conveni de col·laboració per mitjà del qual l’Ajuntament es compromet a col·laborar amb el club per fer front a les despeses inherents a la participació del primer equip del club a l’”OK Lliga”, en d’altres competicions d’hoquei patins i en actes oficials, així com a les despeses de conservació i manteniment del pavelló esportiu de l’Ateneu.
Per la seva banda el club es compromet a promocionar la ciutat, a portar l’escut de l’Ajuntament als equipatges oficials i a mantenir una escola d’hoquei patins de qualitat oberta a tota la ciutat, entre d’altres accions de suport de l’esport al municipi.
El conveni és un pas més per desenvolupar el marc de relacions i col·laboració existent, de forma que permeti impulsar la imatge de Sant Sadurní arreu com a Capital Mundial del Cava, amb un esport professional i de base ben implantat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: