Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ADF de Subirats implanta un sistema pioner per la vigilància forestal

L’ADF de Subirats implanta un sistema pioner per la vigilància forestal

Es tracta d’un nou sistema de videovigilància forestal per la detecció de columnes de fum.

El sistema, pioner a la comarca, es coordinarà amb la Federació d’ADF Penedès Garraf per tal de monitoritzar en temps real diferents massissos forestals. De moment, s’han instal·lat 6 càmeres que transmeten les imatges en directe via internet i que poden ser observades des qualsevol dispositiu amb connexió a internet com pot ser un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador. Aquest sistema ja està en funcionament i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i Wifi Penedès, a més dels voluntaris de l’ADF que han dedicat el seu treball i esforç sense rebre res a canvi.

Es preveu que aquesta xarxa es pugui anar estenent per tot el territori comarcal de l’àmbit del Penedès i Garraf de cara a l’estiu de l’any que ve, si la prova pilot d’enguany funciona bé, amb la idea d’actuar el més aviat possible si es detecten signes d’incendi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: