Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JARC demana que els tractors puguin tornar a circular per la C-15 durant la sega i la verema

Es tracta del tram de la C-15 entre Puigdàlber i Igualada. L’organització sol·licita l’autorització de pas entre el 15 de juny i el 20 d’octubre.

També emplaça al Departament de Territori i Sostenibilitat a realitzar les obres del vial alternatiu entre Puigdàlber i Sabanell perquè l’any vinent tingui les condicions perquè hi puguin passar els vehicles agraris, tal com es va comprometre el 2015. Per això, han enviat una carta al conseller Josep Rull i han demanat una reunió amb representants de la Conselleria per solucionar de forma consensuada la problemàtica i reclamar que provisionalment es permeti el trànsit de tractors per la C-15 fins que no es garanteixin alternatives raonables i segures.

Des de JARC-COAG, consideren que cal vetllar perquè els pagesos puguin exercir la seva activitat de forma totalment segura. Les dades del Servei Català de Trànsit constaten que a l’Eix Diagonal, en el tram entre Puigdàlber i Sabanell, hi van circular 2.900 tractors durant la campanya de la sega del cereal i de la verema de l’any 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: