Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot votar el disseny de la samarreta oficial del Vijazz 2016

Ha començat el concurs popular perquè la gent triï un dels 6 dissenys finalistes per a la samarreta de la desena edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016.

Com cada any, els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca presenten les seves propostes i un jurat tria els sis dissenys finalistes. L’última fase per la tria es fa a través de votació popular.

Fins l’1 de juny totes les persones que ho vulguin podran votar el disseny que més els agradi. Per participar a la votació, cal fer-ho a través de la pàgina de Facebook del Banc Sabadell Vijazz Penedès o a través d’aquest enllaç. Totes les persones participants del concurs entraran en el sorteig d’un lot de productes del Banc Sabadell Vijazz Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: