Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un grup de periodistes noruecs ha visitat nou cellers penedesencs elaboradors de cava

Un grup de periodistes noruecs ha visitat nou cellers penedesencs elaboradors de cava

Dins del marc del programa d’ajuts de la UE a la promoció de productes vinícoles en tercers països, l’Institut del Cava convidava fa unes setmanes a sis periodistes noruecs de reconegut prestigi.

Noruega és un país estratègic pel Cava, essent un dels principals països d’exportació, amb 1,4 milions d’ampolles exportades al 2015. Amb la col·laboració de l’Oficina Comercial d’España a Oslo, la patronal del Cava ha acollit els periodistes noruecs, organitzant-los visites a nou cellers elaboradors de Cava.
Durant cinc intensos dies, el grup de premsa ha pogut conèixer els cellers, així com les especificitats del Cava respecte altres vins escumosos. Amb visites guiades a les bodegues i a les vinyes i degustacions tècniques dels diferents Caves, els periodistes han recollit la informació que serà difosa pròximament als respectius mitjans de comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: