Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els germans Torres donen el tret de sortida a les Fires de Maig

Els responsables del restaurant “Dos cielos” han destacat la qualitat dels productes locals i de proximitat

L’acte l’ha obert el regidor de promoció econòmica, Joan Manel Monfort que ha convidat tothom a assistir-hi. També ha recordat, que lligat amb la imatge d’aquest any, s’ha preparat una gimcana per buscar les emoticones per tot el recinte, i també hi haurà un espai per fer-se selfies.

A continuació ha estat el torn dels bessons Javier i Sergio, que han començat explicant que han arribat a Vilafranca a les 8 del matí i han fet un primer tomb per les Fires de Maig per conèixer en primera persona el funcionament i la importància d’un esdeveniment com aquest. El Sergio ha destacat la feina que fan tant els petits com els grans empresaris per tenir-ho tot a punt per aquests dies i ha citat Josep Pla quan ha dit que “per ser internacional, primer cal ser local”. En aquest sentit ha explicat que van tenir dos restaurants al Brasil durant 9 anys i que a les seves cartes sempre hi predominaven els vins del Penedès. Un exemple, ha dit, que els bons productes i quan les coses es fan bé, poden arribar allà on s’ho proposin.

D’altra banda, el seu germà, el Javier, ha explicat que donant una volta per les fires han vist de seguida la implicació dels venedors, botiguers i empresaris que hi exposen els seus productes. Una actitud indispensable per tirar endavant qualsevol negoci.

Els germans també han explicat que han estat moltes vegades a la comarca per conèixer la gastronomia i els vins, però que encara els queda molt per aprendre. Com a curiositat, han explicat que aquest matí han descobert que les catànies són típiques de Vilafranca, una dada que no sabien malgrat sí que coneixien el producte.

Després de donar la benvinguda a les Fires han pronunciat la conferència “Creativitat. Comunicació i confiança. Claus de l’èxit empresarial”. Han explicat que sempre van tenir clar que volien ser cuiners i que la passió els va venir de la seva àvia, amb qui cuinaven i anaven a comprar al mercat. Durant tot aquest temps, asseguren que, la clau ha estat formar-se en diferents restaurants per després posar en comú les diferents experiències, i que sempre han seguit aprenent i interessant-se per les innovacions a la cuina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: