Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació l’Espiga està iniciant la segona fase de l’ampliació de la Residència Graupera

Actualment la Residència Graupera té una capacitat per a 12 persones amb discapacitat psíquica i necessitats de suport extens, generalitzat i generalitzat amb problemes de salut o mental.

És una casa de tres plantes, amb una superfície total de 585 m2, ubicada en el centre de Vilafranca.

En el marc de les Fires de Maig, i amb presència d’un estand, l’Espiga informava de l’evolució del projecte d’ampliació d’aquesta residència. Unes obres que es van iniciar al setembre del 2015 en una primera fase, que ja ha completat l’estructura i la coberta.

Ara s’està entrant en la segona fase de les obres, que un cop acabades serviran per ampliar en 8 places més la residència, arribant a la capacitat de 20 places. La residència es troba al carrer Graupera números 21 i 23 i la Fundació ja fa uns quants anys va adquirir l’edifici del costat, el del número 25. Ara les obres unificaran els dos edificis.

Una des les tasques en aquests moments és recaptar recursos per poder finalitzar la segona fase de les obres.

Sense anar més lluny podem recordar que el primer cap de setmana del passat mes d’abril els locutors dels programes “Amics per sempre” i “Entre nosaltres” de Ràdio Vilafranca, Jordi Borràs i David Alsina van organitzar un festival benèfic al Casal, amb la participació de diversos artistes que va recaptar 4.240€ per continuar les obres d’ampliació de la residència per a persones amb discapacitat que té L’Espiga al carrer Graupera de Vilafranca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: