Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ferré i Catasús presenta V’inspirats, una proposta enoturística i solidària

Una iniciativa que vol sumar enoturisme, solidaritat en col·laboració amb Univers Penedès i la participació de l’escola d’art Arsenal.

Diumenge les instal·lacions de les bodegues Ferré i Catasús a La Granada van acollir la presentació d’aquesta proposta que vol sumar una proposta enoturística per conèixer aquest celler i la seva història, però al mateix temps oferir participar en una iniciativa solidària que arriba de la mà d’Univers Penedès.
Des de l’empresa Axolot Rebel Busíness s’han encarregat de plasmar la idea de les bodegues, buscar una vinculació més permanent i continuada que la simple aportació econòmica. Ana M. Sanson.
Aquesta cooperació ha comptat també amb la participació de l’escola d’art Arsenal, que com explica el seu director Albert Abella s’ha fet el disseny de l’etiqueta d’una ampolla de vi negre, vinculada a Univers Penedès, i el disseny d’unes peces de joieria lligades a diferents productes de Ferré i Catasús.
També i ha uns tallers de pintura amb vi, que es faran en el marc de les visites enoturístiques a les bodegues i que en aquest cas van a càrrec d’ex-alumnes de l’escola Arsenal.
Des d’Univers Penedès valoren molt positivament aquesta col·laboració i el fet d’haver participat en el projecte per exemple de triar el nom d’aquest nou vi negre solidari, l’Atrapaestels. Alba Masegosa i Laura Parés, explicaven que s’havien presentat diversos noms.
La jornada va començar amb una benvinguda de la mà de Lluís Ferré, ben acompanyat pels acords dels The Four Ways. Més d’un centenar de persones es van acostar a les bodegues amb un triple al·licient: conèixer la nova iniciativa V’inspirats, fer una visita guiada de luxe i participar en una jornada solidària.
Un dels trets diferencials de V’inspirats és el component social. Per això Ferré i Catasús ha elaborat dos vins solidaris: el blanc Pescallunes i el vi negre Atrapestels. Els beneficis es destinen íntegrament a recolzar l’associació Univers Penedès.
L’altra component, que es va presentar diumenge és la representació modernista què de la mà del Joan, la Rosa i el Ricky, tres nois d’Univers Penedès, que condueixen la visita guiada a les bodegues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: