Dijous, 28 de març de 2024

El FC Vilafranca fa història i es classifica per al play-off d’ascens a 2a B

El degà penedesenc ha guanyat el Cerdanyola i entra al play-off per mèrits propis.

El degà penedesenc ha guanyat al Cerdanyola pel resultat de 0 a 3. A la primera part les coses s’han posat de cara ben aviat i al minut 35 Santi Triguero marcava el primer gol, en situació dubtosa. A la segona part el Cerdanyola ha augmentat la presió però això ha permès als vilafranquins algunes jugades de perill, i ha arribat un penal. Triguero marcava el segon del seu compte particular i començava a situar l’equip a punt de fer història. L’altra golejador del FC Vilafranca, Víctor Oribe, ha rematat la feina amb el tercer a deu minust del final i això ha desfermat l’eufòria entre els jugadors de l’equip i també entre els 250 seguidors que els han acompanyat al Municipal de les Fontetes. L’eufòria ha continuat encara amb majúscules quan l’arbitre ha xiulat el final del partit. S’ha viscut un moment històric perquè per primera vegada en els seus 112 anys el FC Vilafranca juagarà el play-off per l’ascens a la 2ª B. Dilluns a Madrid s’ha de fer el sorteig.