Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els expositors destaquen el contacte amb el públic que els permet l’entorn de les fires

Les Fires són una mostra multisectorial de referència, amb la presència de 128 expositors de diferents àmbits com l’automoció, la maquinària agrícola, el comerç, els serveis i el teixit associatiu.

El món del vi i la gastronomia també hi són presents en una fira que és un  reflex de la vitalitat i diversitat de les empreses i els comerços del territori.

Aquest matí, a primera hora, hem parlat amb alguns dels expositors que són presents a l’esdeveniment. Molts destacaven que les fires de maig són una bona oportunitat per donar a conèixer la seva feina i els serveis i productes que ofereixen. I, sobretot, per parlar cara a cara amb els possibles clients.

El sector de l’automoció té un pes important a les fires de maig i, tal com evoluciona el mercat, alguns dels expositors opinen que les perspectives del cap de setmana poden ser bones.

 

Les fires també acullen una àmplia exposició de maquinària agrícola i un espai destinat a entitats i associacions. En aquest cas hi ha qui s’estrena per explicar els seus serveis.

 

Els qui no falten mai a les fires de maig són els administradors de la Festa Major. Aquest any, el quintet va presentar el marxandatge prèviament perquè la gent ja tingui una idea de tota la oferta que pot trobar al seu estand, situat al pavelló de l’automoció.

 

Just davant de l’estand dels administradors hi ha el de Ràdio Vilafranca i Penedès TV que, des d’aquest matí i durant tot el cap de setmana oferirà una programació especial des del recinte firal.

El recinte firal estarà obert avui i demà de 10 a 10 i diumenge fins a dos quarts de deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: