Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues carrosses de Santa Margarida i Els Monjos participaran al Carroussel de la Costa Brava

El proper diumenge 15 de maig dues carrosses de Santa Margarida i els Monjos participaran en el 54è Carroussel de la Costa Brava que se celebrarà a Palafrugell a partir de les 5 de la tarda.

Una de les carrosses participants és l’Esplai Carnavalístic dels Monjos sota el lema “BeatleMania”, on l’element principal és un submarí groc en referència a un dels temes més populars dels Beatles. L’altre carrossa és la del Grup de Carnaval de La Ràpita amb el lema “de La Ràpita a Moscou: 20 anys de Carnaval”, amb la catedral de Sant Basili de la plaça vermella de Moscou com a element principal. Les dues carrosses han participat a la rua del Carnaval de Vilafranca i han obtingut importants premis en l’Alt i Baix Penedès, especialment la Carrossa de la Ràpita que va guanyar tots els concursos la temporada passada, inclòs el de la rua vilafranquina.

El Carroussel és una rua de carnaval convencional i els grups s’estructuren en quatre modalitats: comparses inèdites i no inèdites i carrosses inèdites i no inèdites. En la modalitat de carrosses no inèdites s’emmarquen els dos grups dels Monjos i la Ràpita. També anomenat Carnaval de Carnavals, el Carroussel de la Costa Brava es tracta d’una festa nascuda l’any 1963 arran de la prohibició de celebrar el carnaval durant l’època de la dictadura pel règim franquista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: