Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen tres homes que volien cometre un furt a l’autopista AP-7 a l’alçada de Sant Sadurní

Un mosso fora de servei de la comissaria de Sitges va detenir divendres passat tres homes, dos albanesos i un kosovar, com a presumptes autors d’un furt a l’autopista AP-7, a l’altura de Sant Sadurní.

Els tres detinguts tenen entre 26 i 44 anys, són veïns de Barcelona i acumulen 29 detencions per delictes similars.

Els fets van passar el mateix dia quan el mosso d’esquadra anava a treballar a la comissaria de Sitges i va veure com el conductor d’un turisme intentava aturar un altre vehicle, amb plaques italianes, al voral de l’autopista AP-7.

Aquest fet va aixecar les sospites del policia que va trucar al telèfon d’emergències 112, ja que es podria tractar d’un cas de furt en una via ràpida, el qual es conegut amb el nom de “peruà”.

Immediatament una patrulla de Sant Sadurní i una patrulla de Trànsit del sector de Vilafranca es van adreçar al lloc dels fets per donar recolzament a l’agent fora de servei.

El mosso va seguir el vehicle sospitós fins a la sortida número 27, un lloc més adequat per aturar-lo sense posar en risc la resta d’usuaris de la via. Finalment, els agents van detenir els tres homes per la temptativa de furt a l’autopista i el vehicle va ser traslladat a dependències policials.

Després que els mossos els identifiquessin i els prenguessin declaració a la comissaria, els detinguts van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: