Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detenen un home que havia robat pernils i els havia intentat vendre a restaurants de Vilafranca

Detenen un home que havia robat pernils i els havia intentat vendre a restaurants de Vilafranca

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir el dijous 19 de maig un veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

L’home, hauria comprat pernils i embotits ibèrics per valor de 1.900 euros a través de la pàgina web d’un establiment de prop de Badajoz, però no els va arribar a pagar mai. La propietària havia denunciat l’estafa a la Guàrdia Civil, que també va comunicar-ho als Mossos d’Esquadra.

Els agents van començar la investigació i van localitzar una part dels productes estafats que el presumpte autor dels fets va intentar vendre, a un preu molt inferior al de mercat, a diversos restaurants de Vilafranca. Gràcies a la col·laboració dels propietaris dels establiments, els mossos van poder identificar i detenir el sospitós, un home amb un antecedent per fets similars.

Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: