Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal i l’Associació de Criadors de Gallines Penedesenca participen a “Alicia’t”

El Consell Comarcal i l’Associació de Criadors de Gallines Penedesenca participen a “Alicia’t”

Elaboradors de la Xarxa de Productes de la Terra, en que hi ha l’Associació de Criadors, van mostrar els seus productes a més de 4.000 visitants.

Durant el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig, Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages, va rebre més de 4.000 visitants i es va convertir en un gran aparador per donar a conèixer iniciatives sobre productes turístics, gastronòmics i agroalimentaris de les comarques de Barcelona.
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc de les iniciatives de la Xarxa de Productes de la Terra, i l’Associació de Criadors de la Raça de Gallines Penedesenca hi van ser present amb un estand dedicat a la IGP Gall del Penedès.
Joan Casellas, president de l’Associació, va ser l’encarregat d’exposar una mostra de galls del Penedès i va explicar als visitants les característiques d’aquesta au, la seva forma de criança i el reconeixement de qualitat que ha rebut per part de la Unió Europea, la Indicació Geogràfica Protegida, que la vincula al territori, li atorga un alt valor gastronòmic i la converteix en un element reforçador de l’economia, el turisme i l’enoturisme de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: