Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert barreja de cultures hebrea, musulmana i cristiana tanca el Festival Multicultural

Aquest cap de setmana l’auditori del Fòrum Berger Balaguer ha acollit els actes del segon Festival Multicultural organitzat per l’Associació Alkàntara de Vilafranca.

L’any passat el festival va comptar bàsicament amb actes lúdics i de carrer i en aquesta ocasió es va donar un pes específic a les xerrades i conferències.

El president d’Alkantara, Kamal Ben Brahim, assenyala l’esforç de la seva entitat per tirar endavant una proposta que millori les relacions entre diferents cultures.

Per la seva banda la regidora de Coopreació i solidaritat, Montse Arroyo, indica que per Vilafranca és positiu disposar d’un festival d’aquestes característiques.

Divendres a la tarda s’inaugurava el Festival amb diverses intervencions i una conferència. Hi van participar entre d’altres el president de la Fundació Ibn Batuta, Mohamed Chaib i un representant de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Hamed Abdelwahid.

El festival va contuniar dissabte amb una xerrada sobre la dona i va finalitzar amb un destacat concert amb barreja de cultures hebrea, musulmana i cristiana. Al concert hi participava Sara Sae, que és jueva i toca amb un grup amb músics àrabs i cristians. També actuaven els dos músics fundadors de l’Orquestra Àrab de Barcelona. També van participar en el festival balladors de flamenc del Centro Rociero de Vilafranca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: