Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actriu vilafranquina Clara Cols serà la pregonera de la FM’16

La presentació de la pregonera ha generat molta expectació al pati del Palau Baltà.

Una cinquantena llarga de persones esperaven l’anunci, sense saber encara que l’encarregada de fer el pregó d’aquest any seria una dona.

Primer, els 5 administradors han presentat l’acte i han explicat que buscaven una persona de Vilafranca, emprenedora, jove, dinàmica i creativa i que hagués participat activament a la Festa Major. La Mar Montserrat ha estat l’encarregada d’anunciar el nom i un cop pronunciat, la Clara ha sortit per la porta del darrere entre els aplaudiments del públic.

Fa una un mes que ho sap i ha explicat que els administradors es van presentar a casa seva, amb la complicitat del director de teatre Valeri Laguna. De seguida va dir que sí i assegura que és tot un honor poder fer el pregó de la Festa. És conscient que l’han triat per ser dona i també per tenir relació amb el món del teatre, dos elements que intentarà traslladar al seu pregó.

Com a curiositat, Cols ja va participar, com a actriu, al pregó del 2013 de Jordi Casanovas. Tot i així, aquest any li agradaria potenciar més la seva relació amb el món del teatre infantil i el teatre amateur.

Fins a l’actualitat hi ha hagut 53 pregoners, 46 homes i 7 dones, que amb la Clara seran 8. La darrera va ser Rosa Mestres, l’any 2005 i l’anterior, l’Àngels Guardiet al 2002. Per això els administradors tenien clar que aquesta vegada calia apostar per una dona. El fet que tingui relació amb el món del teatre també va ser decisiu.

La Clara és actriu i fundadora de l’empresa Flyhard Produccions. Ha participat en muntatges teatrals des de l’any 2002 i ha cursat seminaris de pedagogia infantil i juvenil. També ha impartit classes de teatre tant a infants com amateur. Per Festa Major va formar part del Ball de Nans, en alguns espectacles del CAEP III i va col·laborar en la Mostra de Teatre de Carrer. Des de l’any passat és la directora del Ball dels Malcasats de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: