Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU titlla d’antidemocràtic el govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca

En un comunicat el grup municipal de CiU explica que l’equip de govern de Sant Martí va ser protagonista de l’acte mes antidemocràtic de tota la historia d’un ajuntament democràtic del municipi.

CiU explica que l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, format pel PSC, 1 regidor d’ERC, i la CUP, encapçalat per l’alcalde Antoni Ventura, va ser protagonista de l’acte mes antidemocràtic de tota la historia d’un ajuntament democràtic del municipi.  El passat dia 26 d’abril,  el ple extraordinari va ser convocat especialment per donar compte del pas de Manel  Romanos al grup no adscrit. El grup municipal de CIU, va presentar una moció per ser inclosa via urgència a l ‘ordre del dia, que va ser votada per la majoria absoluta del plenari, que és qui determina la urgència. Aquesta moció va ser inclosa com a punt 3 de l’ordre del dia. Una moció encaminada a modificar el funcionament polític de l’Ajuntament, en la que es demanaven Comissions informatives prèvies a la Junta de Govern, la convocatòria de plens ordinaris un cop al mes i modificar la relació laboral entre l’alcalde i el consistori.  Segons CiU aquesta moció és fruit de la nova realitat política de l’Ajuntament, per tal de fer-lo més participatiu i democràtic.

La moció va ser llegida pel secretari, defensada per CIU i rebatuda pels diversos regidors de l’equip de govern.  La sorpresa va ser que quan s’havia de posar a votació, com és preceptiu, l’Alcalde ho va impedir i va suspendre el ple. Amb aquesta decisió, CiU assegura que l’alcalde va deixar palès el seu totalitarisme.  En el comunicat també s’explica que,

un cop acabat el ple, hi va haver una actitud recriminatòria, plena d’insults i violència per part del mateix alcalde i altres membres de l’ equip de govern i també de persones del  públic assistent, vers Manel Romanos, fet que lamenten profundament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: