Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CIC Fassina de Sant Sadurní obre les seves portes en motiu del dia Internacional dels Museus

El Centre d’Interpretació del Cava farà una jornada de portes obertes els dies 21 i 22 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

El CIC La Fassina de Sant Sadurní s’afegeix a aquesta iniciativa per donar a conèixer a tots els sadurninencs i altres visitants de la comarca aquest espai. El CIC oferirà visites guiades gratuïtes. L’horari de la jornada serà de 10 a 2 del migdia i de dos quarts de 5 a 7 de la tarda de dissabte. Diumenge serà de 10 a 2 del migdia.

Ubicat en una destil•leria d’esperit de vi construïda l’any 1814, l’actual Centre d’Interpretació del Cava ofereix 1.200 metres quadrats de recorregut pel món del cava, des dels orígens, la història, el procés d’elaboració, fins a la seva cultura, l’art de viure i l’esperit de celebració.

L’entrada és gratuïta i cal inscripció prèvia. Per a més informació i reserves s’ha de trucar al 93 891 31 88, al correu o bé visitant el web de patrimoni cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: