Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un centenar d’avis participem en la primera Troabda de la Gent Gran d’Olèrdola

Un centenar d’avis participem en la primera Troabda de la Gent Gran d’Olèrdola

La primera Trobada de la Gent Gran d’Olèrdola, celebrada dissabte a la tarda al local Rossend Montané de Sant Miquel, ha deixat molt bones sensacions.

L’èxit organitzatiu i de participació assolit refermen la voluntat de continuar mantenint anualment la celebració, que es vol fer de manera itinerant pels diferents nuclis d’Olèrdola. En la trobada d’aquest 2016 hi van participar un centenar de veïns, amb presència de gairebé tots els nuclis del municipi. Després de les intervencions de benvinguda de la regidora de gent gran, Arantxa Torres, i del parlament de l’alcalde, Lucas Ramírez, es va procedir a lliurar una placa de reconeixement a parelles del municipi que aquest any fan les seves Noces d’Or. Després va actuar el grup de teatre ”El Folre” de Sant Pere Molanta amb l’obra “Revisió anual”, per acabar la trobada amb un berenar.
Dissabte recollien la seva placa tres de les quatre parelles que l’Ajuntament té constància de que fan les Noces d’Or quest any. Són Jaume Inglada i Josefa Conejo, Josep Pardo i Clara Serrano i Fèlix Carbó i Rosa Reig. La parella formada per Antònia Ruiz i Dionisio Fernández no va poder recollir la placa dissabte perquè Dionisio s’està recuperant d’un problema de salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: