Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Cava Premium i l’alta gastronomia tornen a unir-se en una nova Brussels Cava Experience

El Cava Premium i l’alta gastronomia tornen a unir-se en una nova Brussels Cava Experience

El Consell Regulador del Cava organitza aquest dimecres dia 11 un esdeveniment gastronòmic d’alt nivell dirigit a premsa belga especialitzada i prescriptors del món del vi i de la gastronomia.

Periodistes, sommeliers i botigues especialitzades, entre d’altres, gaudiran d’un sopar-maridatge que se celebrarà en el prestigiós restaurant belga de dues estrelles Michelín “Le Chalet de la Forêt”. Aquest acte, el segon que es realitza en el famós restaurant, respon a la petició del sector del Cava de realitzar accions per promocionar els caves Reserva i Gran Reserva.
Actualment Bèlgica és el segon país al qual s’exporta més cava, només superat per Alemanya, que se situa en el primer lloc del rànquing de països consumidors de cava. La D.O. Cava ha decidit seguir apostant per Bèlgica, i gràcies a la col·laboració d’ICEX, s’ha pogut dissenyar un acte d’alt nivell dirigit a alguns dels més influents professionals del país. Durant la vetllada, les harmonies del Cava seran, junt amb l’alta gastronomia, les màximes protagonistes.
Aquesta Cava Experience busca mostrar als assistents la gran diversitat i versatilitat dels Caves Premium, que seran presentats per César Román, prestigiós sommelier del restaurant i nomenat millor sommelier de Bèlgica i Luxemburg el 2015.
Els assistents a l’acte podran conèixer de la mà del president del Consell Regulador, la informació respecte a l’estat actual del projecte de nova categoria de cava, el “Cava de Paratge Qualificat”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: