Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Va de Castells torna a Ràdio Vilafranca

La versió radiofònica del Va de Castells, un dels programes referents de l’actualitat castellera, engega aquest diumenge la seva desena temporada en antena.

L’espai de Ràdio Vilafranca inclourà algunes novetats i està previst que la setmana vinent torni a formar part de la graella de La Xarxa de Comunicació Local.

En aquesta nova temporada del Va de Castells, presentat i dirigit pel periodista casteller Pep Ribes, també s’incorporarà a la presentació Josep Torreño, director de elmoncasteller.cat i col·laborador habitual del programa en les darreres temporades.

Al llarg de 30 edicions el Va de Castells repassarà l’actualitat castellera analitzant les diades més destacades del cap de setmana de la mà dels seus protagonistes i de l’ampli equip de col·laboradors del programa. L’entrevista, la tertúlia, l’opinió i altres seccions com el termòmetre casteller i l’agenda, completaran aquest espai.

De moment el Va de Castells es podrà escoltar els diumenges de nou a deu del vespre a Ràdio Vilafranca o per internet a través de rtvvilafranca.cat.

La versió televisiva del Va de Castells, de Penedès Televisió, començarà les seves emissions el 17 de maig, presentat per Sergi Ansón i dirigit per Pep Ribes. Ribes també serà l’encarregat de retransmetre el resum de les diades castelleres que cada dilluns s’oferirà als espectadors de la televisió vilafranquina. Aquest dilluns ja podran seguir en diferit la diada d’aniversari dels Castellers de Sants, on també hi participaran els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: