Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen fer el 3 i el 4d9f, el 5d8 i el pilar de 7 per Fires

La diada de Fires de Maig ha estat tradicionalment per als de la camisa verda el tret de sortida als castells de 9. Aquest any, però, s’han avançat al calendari i ja van portar el 3d9f a Sants.

Per això, aquest diumenge volen fer un pas més enllà i sumar-hi el 5d8 i el pilar de 7, que ja han fet als assajos, a banda del 4d9f que hauran d’acabar de perfilar en l’assaig d’aquest divendres, però que Toni Bach ja dóna gairebé com a segur.

Durant la roda de premsa d’aquest dimecres, Bach també va explicar que la valoració que fa fins ara de la temporada és molt positiva i que han avançat molt les proves de peus, folres i manilles. Una feina que s’ha vist en les Td8f que ja han aixecat fins ara. Bach també va refermar la intenció de portar el 3d10fm a la Festa Major de Vilanova, el 30 de juliol. L’any passat la millor actuació de la temporada, i de la història, la van fer per Tots Sants i aquest 2016 els agradaria arribar-hi uns mesos abans, per Sant Fèlix. En aquella ocasió van fer el 3d10fm, la Td8 neta, el 3d9 amb l’agulla i el pilar de 8.

Bach també va explicar que s’ha d’aprofitar tota la feina que la colla va fer l’any passat i que altres objectius d’aquest any són la Td9f, el 3d8 aixecat per sota i el 4d10. L’actuació d’aquest diumenge es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca a partir de 2/4 d’una amb la locució de Pep Ribes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: