Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular tractarà la sobirania alimentària com a alternativa al model agroindustrial

El Grup de Consum del Casal Popular organitza aquest vespre, a les vuit, una xerrada sobre la Sobirania alimentària com a alternativa al model agroindustrial.

La Sobirania Alimentària és un concepte gestat al sud global com a dret dels pobles a disposar d’aliments nutritius i culturalment adequats, accessibles, produïts de forma sostenible i ecològica, i el seu dret a decidir el seu propi sistema alimentari i productiu. La xerrada estarà conduïda per Annaïs Sastre Morantó, fundadora del col·lectiu Xicòria, membre d’Arran de Terra i activista del moviment agroecològic català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: