Divendres, 9 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els bombers treballen en un incendi a la riera de Torrelavit

Els bombers treballen en un incendi a la riera de Torrelavit

Efectius dels Bombers de la Generalitat treballen des de quarts de sis de la tarda en un incendi forestal que s’ha declarat a la riera de Torrelavit, a la zona de Can Bosc.

A les vuit del vespre hi havia 16 vehicles i dos mitjans aeris treballant-hi encara. La superfície afectada és de 5 hectàrees. Segons bombers, no consta que s’hagi hagut de desallotjar ningú, tot i la proximitat del foc a una zona habitada. Tampoc consten ferits.

A la zona també treballen 13 Agrupacions de Defensa Forestal i una quarantena de voluntaris, segons el SFADF, l’ens coordinador de les ADF a Catalunya. A banda, també hi ha efectius dels mossos d’esquadra, agents rurals i SEM.

Segons informava l’Ajuntament de Torrelavit pels volts de les vuit del vespre al seu compte de Twitter “el foc està controlat i ara es treballa per extingir-lo”. Des de l’Ajuntament han preparat avituallament pels efectius que han intervingut en l’incendi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: