Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana han començat les obres dels habitatges per gent gran de l’antic cinema Victòria

Amb l’acta de replanteig i els preparatius per inicial els fonaments aquesta setmana han començat les obres.

L’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Amàlia Soler construiran 12 pisos socials per a gent gran al solar on antigament hi havia el Cinema Victòria. Seran habitatges de lloguer destinats a persones majors de 65 anys que tinguin plena autonomia. Els pisos tindran entre 35 i 50 metres quadrats, n’hi haurà d’una i dues habitacions, i estaran equipats i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. L’edifici tindrà tres plantes, ubicat al Carrer Migdia cantonada amb el Passatge Alcover i s’aixecarà al solar de l’antic Cinema Victòria. El cinema va deixar de funcionar com a tal fa un 20 anys i va ser enderrocat ara fa dos anys.

A la planta baixa s’hi preveu l’accés i un local, mentre que les dues plantes restants acolliran els habitatges socials i espais d’ús comunitari, com un solàrium i una bugaderia. L’edifici es podrà construir gràcies a un acord amb el Centre Agrícol, que és el propietari del terreny.

Les obres per aixecar el nou edifici van ser adjudicades per 700.000 euros a la Unió Temporal d’Empreses formada per ROGASA i REHACSA. La previsió és que finalitzin el segon trimestre del 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: