Dimecres, 8 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una alumna del PTT de Vilafranca es seleccionada per a una estada formativa a Itàlia

Una alumna del PTT de Vilafranca es seleccionada per a una estada formativa a Itàlia

L’alumna seleccionada ha participat entre el 5 i el 20 de maig en una estada formativa a la ciutat italiana de Torí.

Una alumna del curs d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PFI-Pla de Transició al Treball de Vilafranca ha estat seleccionada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat per tal de dur a terme una estada de formació i treball a la ciutat italiana de Torí, del 5 al 20 de maig. La beneficiària ha estat Hadda Beloua, una jove de 18 anys veïna de Vilafranca.
Hi han participat 17 joves seleccionats entre tots els programes PFI-Pla de Transició al Treball d’arreu de Catalunya mitjançant un concurs de mèrits en el que es valoraven tant els coneixements acadèmics com l’actitud i la capacitat de treballar en entorns multiculturals. A Itàlia els joves han dut a terme pràctiques educatives en una empresa, a més de seguir un curs intensiu d’italià i de participar en visites turístiques i activitats culturals.
L’estada formativa ha estat finançada per la Comunitat Europea mitjançant el programa Erasmus+. Des del PTT de Vilafranca es dóna molta importància a la participació de l’alumnat en projectes internacionals per tot el que implica de creixement personal i professional.
Aquest és el desè any consecutiu que una alumna del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PTT de Vilafranca és seleccionada per a participar-hi. En qualsevol cas, l’experiència és sempre un premi a la trajectòria de l’alumnat i sempre ha estat molt gratificant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: