Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El centre d’intervenció educativa Fem Camí, millor projecte empresarial del Creajove

La sadurninenca Núria Plana i la vilafranquina Mònica Cardús són les artífexs del projecte guanyador.

El centre està en funcionament des del setembre a la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca i ha estat el projecte més ben valorat per part del jurat del concurs, que té com a objectiu incentivar la creativitat, la iniciativa i la innovació empresarial entre els joves de la comarca.

El Creajove també ha premiat en la categoria d’idea més creativa en emprenedoria social, el projecte d’un grup d’alumnes de l’escola Montagut de Vilafranca, que han ideat un sistema perquè la gent gran no oblidi prendre’s la medicació.

 

Finalment, la idea més creativa ha estat la de la Júlia i la Marta, alumnes de l’institut El Foix dels Monjos, que han pensat en la creació d’una pintura refractant per a carreteres i entorns ferroviaris.

El Creajove ha arribat aquest any a 375 alumnes de deu centres d’ensenyament de l’Alt Penedès a través de quinze tallers. Al concurs, s’hi ha presentat 96 projectes: 53 a la idea més creativa, 21 al millor projecte empresarial i 22 a la idea més creativa en emprenedoria social.

Els premis, majoritàriament beques i xecs ofimàtics, han estat lliurats aquest dimecres a l’Auditori de Vilafranca durant la 14a Jornada de l’Emprenedor, en el marc dels actes previs de les Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: