Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició “Accés als medicaments: realitats, condicionants i recomanacions” arriba a la vila

El Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca i Farmacèutics Mundi presenta a Vilafranca l’exposició “Accés als medicaments: realitats, condicionants i recomanacions”.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de les farmàcies de Vilafranca i de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Des de l’any 1993 Farmamundi treballa en projectes de cooperació, accions d’ajut humanitari i d’emergència, així com en campanyes d’educació en valors, relacionades amb la defensa i els condicionants que afecten l’accés a la salut. En els últims anys, aquestes campanyes s’han centrat en l’anàlisi de l’Accés als Medicaments Essencials en el món, com a pilar fonamental per a l’accés a la salut, i en aportar possibles vies per a millorar el dret universal a la salut. A través de l’exposició fotogràfica es presenta aquesta perspectiva sobre l’accés als medicaments essencials com a factor clau en l’exercici del dret a la salut arreu del món.

Les farmàcies de Vilafranca han decidit col·laborar en la difusió de l’exposició i, durant aquesta setmana, exposen fotografies que formen part de la mostra als seus aparadors.

A partir de la setmana vinent, del 17 de maig al 3 de juny, es podrà visitar l’exposició amb les 25 fotografies al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Dimarts 17 de maig, a les sis de la tarda, s’inaugurarà l’exposició, en un acte obert al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: