Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafès Novell s’enduu el premi a la millor Empresa de l’Any 2016 de l’ADEPG

Divendres es celebrava a l’Hotel Melià de Sitges la 25a edició de la Nit de l’Empresa que cada any organitza l’ADEPG.

L’acte va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va aprofitar la jornada per fer la seva primera visita oficial al Penedès. Durant el sopar, Puigdemont va destacar els bons senyals que està donant l’economia catalana, malgrat els problemes de finançament per part de l’Estat Espanyol que no permeten que la Generalitat pugui tirar endavant alguns projectes.

La Nit de l’Empresa és un reconeixement a la tasca que fan els empresaris de la comarca i, cada any, un jurat és l’encarregat de valorar quines són les que han destacat més en diferents àmbits. A més, des de l’any passat, l’ADEPG també atorga el Premi a la Millor Empresa de l’Any del Gran Penedès, la màxima distinció de la Nit. Aquest any el jurat va decidir que el guardó havia de ser per a l’empresa vilafranquina Cafès Novell, per la seva trajectòria, el prestigi, la imatge de marca, el creixement, i les bones pràctiques. També es va tenir en compte que es tracta d’una empresa representativa i ambaixadora del territori granpenedesenc.

A banda de Cafès Novell, en el cas de l’Alt Penedès, hi va haver altres personalitats i empreses reconegudes. El fundador d’Aula Penedès, Salvador Guasch, va endur-se el Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la Cultura d’empresa per la seva llarga trajectòria i la seva aportació en l’àmbit de la formació.

Una altra empresa de l’Alt Penedès que també va resultar premiada durant la Nit va ser Bodegues Torres. En aquest cas en l’àmbit de la Consolidació Internacional. El jurat va reconèixer la seva trajectòria exportadora i la consolidació de la seva marca en els mercats internacionals.

L’empresa Axolot-Rebel Business, de La Granada del Penedès, va guanyar el Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la nova creació, mentre que el Premi Dona Estela Emprenedora 2016, que atorga el col·lectiu Dones d’Empresa, va ser per a Les Filos, una empresa de melmelades i almívars artesanals de Lavern que porten les germanes Ester i Imma Olivella. L’acte va comptar amb més de 500 assistents. En l’apartat gastronòmic, el sopar va comptar amb una atenció especial amb diferents plats cuinats per restaurants de la comarca i amb productes típics de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: