Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 persones resulten ferides lleus per dues baralles a Vilafranca aquest diumenge a la nit

La Policial Local i els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir aquest diumenge en dues baralles, que van acabar amb alguns ferits lleus.

En el primer cas, al voltant de les 20:15, es va produir una primera baralla entre un grup d’origen sud-americà i un altre de magrebí a la cantonada entre els carrers Germanor i Ramon Freixas.

Els Mossos van sol·licitar el suport de la Policia Local per actuar al lloc dels fets. Dues persones van resultar ferides lleus i van ser traslladades a l’Hospital Comarcal. Després d’identificar la resta d’implicats, la policia els va denunciar per una infracció de les ordenances de convivència i civisme, per participar en baralles en espais públics.

D’altra banda, pràcticament a la mateixa hora, es va produir una altra baralla entre dues persones a la Rambla Sant Francesc. El resultat va ser d’un ferit lleu per un tall amb un vidre, que va ser traslladat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. L’home va ser atès i va poder marxar pel seu propi peu. Després va presentar denúncia als Mossos d’Esquadra contra l’agressor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: