Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 persones es manifesten a Vilafranca sota el lema “Contra la precarització, organitzem-nos”

La Comissió 1 de maig del Penedès organitzava aquesta setmana passada diversos actes reivindicatius contra la precarietat laboral, entre els quals hi havia la manifestació de l’1 de maig.

L’acte estava organitzat per la Comissió 1 de maig integrada per diferents col.lectius vinculats a l’esquerra independentista, entre els quals hi ha Arran, Endavant, la CUP o la Intersindical CSC.

La manifestació a Vilafranca es va iniciar a les set de la tarda convocada per tal de defensar i reivindicar una feina digne, justa i igualitària a la comarca.

El militant de la CUP, Xus López, destaca que l’objectiu era el de recordar que davant l’elevat grau d’agressions a les classes populars del sud d’Europa cal una resposta al carrer. Sobretot perquè en els darrers anys s’ha produït una regressió dels drets laborals i socials.

A més un dels col.lectius més afectats per la regressió dels drets laborals és el de la gent jove

Al voltant d’unes 150 persones es van manifestar rere una pancarta amb el lema “Contra la precarització organitzem-nos”. Van fer un recorregut pels carrers del centre de Vilafranca, tallant la circulació a la part central de la Rambla Nostra Senyora, girant per el lateral de la Rambla de Sant Francesc, per pujar després pel carrer de la Cort fins arribar a la Plaça de la Vila, on es va fer lectura d’un manifest.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: