Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit l’obra de teatre “Animals de companyia” de l’actriu Estel Solé

Diumenge va tenir lloc a Cal Bolet de Vilafranca la representació teatral de l’obra “Animals de companyia”, la primera dramatúrgia de la poeta i actriu Estel Solé.

Sota el lema de “La necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en Animals de companyia”, l’obra és una reflexió sobre els valors de l’amistat i la sinceritat. La representació tracta sobre una colla d’amics que es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda. Durant la vetllada acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú.
En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat. Els egos i les enveges xoquen les unes amb les altres.
La particularitat de l’obra és que es va estrenar en llocs de petit format, des d’un loft fins a cases particulars.

Un any després de la seva estrena, l’obra ha fet gira per Catalunya i s’ha pogut veure a més de 70 pisos i cases arreu del territori català. A més, s’ha estrenat a Amèrica Central i ja fa dues temporades que “Animals de companyia” es representa al Teatre Capitol de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: