Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barceloneta reclama a l’Ajuntament millores en alguns carrers com Pere Alegret o Papiol

Aquest dilluns al vespre l’equip de govern seguia amb la ronda de visites als barris de Vilafranca, aquest cop al local del carrer Barba i Roca amb els veïns de la Barceloneta.

Més d’una cinquantena de persones van assistir a la reunió per exposar les seves queixes i reclamacions davant l’alcalde i la resta de membres del consistori.

Per la seva part, l’Associació de veïns ja havia fet arribar algunes queixes per escrit a l’equip de govern. Les més destacades estan relacionades amb les millores en alguns carrers com Pere Alegret.

De la seva banda, l’alcalde va admetre el mal estat d’alguns carrers, però també va destacar que els darrers anys s’han fet moltes intervencions. Per exemple al voltant del nou ambulatori, una zona per a gossos i l’ampliació de places d’aparcament. Respecte el carrer Pere Alegret, va reconèixer que es troba dins els carrers deteriorats de Vilafranca, però que, ara per ara, no hi ha res previst.

A banda del carrer Pere Alegret, alguns veïns també es van queixar de l’estat del carrer Papiol, amb unes voreres molt estretes i poc accessibles.

En aquest sentit, Regull va apuntar que està previst intervenir-hi quan es facin les obres sobre la llosa en aquella zona. Unes obres que, en principi, estan previstes per a la tercera fase. Tot i així, l’alcalde va explicar que es podrien avançar a la segona ja que l’acord amb ADIF per l’estació de Renfe està encallat i l’ordre podria variar.

Més veïns presents a la reunió també van reclamar que se solucionin altres problemes com fer més passos de vianants o millorar l’accessibilitat en alguns carrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: