Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert familiar a l’Auditori Municipal va permetre gaudir del so de les cordes de manera molt propera

Aquest diumenge al migdia continuava la programació de concerts familiars de la temporada 2015-2016 a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb l’espectacle Setze Cordes, de l’Auditori de Barcelona.

Es tractava d’un concert amb clara voluntat pedagògica que pretenia sensibilitzar els infants, a partir dels dos anys, amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència fos compartida en família.
S’oferia un concert en el que es podia gaudir del so de les cordes d’una forma molt propera, amb un quartet interpretant de memòria, movent-se constantment al voltant del públic i amb un repertori variat.
Un concert familiar que comptava amb participació vilafranquina. En concret al del violoncel·lista, Amat Santacana, que forma part del Quixote Quartet, i l’educadora musical Montse Terrades, que va ser l’encarregada del concepte educatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: