Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre el termini per presentar les candidatures del 14è concurs Creajove

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per a la catorzena edició del Concurs Creajove promogut per l’Ajuntament de Vilafranca.

El concurs té com a objectiu incentivar la cultura emprenedora entre els joves de la comarca de l’Alt Penedès. Els interessats han de presentar un pla de negoci que sigui resultat d’una de les situacions següents: un projecte d’empresa que encara no hagi iniciat la seva activitat, o bé un pla de negoci d’una empresa ja creada. El guanyador d’aquesta categoria serà premiat amb un xec ofimàtic per valor de 400€ i amb una beca formativa de l’Escola de Direcció d’Empresa de l’ADEPG per valor de 100€.

El concurs té dues categories més, la d’idea de negoci més creativa i la d’idea de negoci més creativa en emprenedoria social, que estan reservades als alumnes dels centres d’ensenyament secundari de l’Alt Penedès que hagin participat en els tallers Creajove. Cada una d’aquestes categories està premiada amb un xec ofimàtic per valor de 150€ per al guanyador.

Els interessats en participar al concurs poden presentar les seves candidatures al Centre Àgora fins al 22 d’abril. L’edició es clourà el 18 de maig amb la celebració de la Jornada de l’Emprenedor a l’Auditori Municipal. Per més informació i per consultar les bases del concurs es pot contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, al telèfon 938171169 o visitar el web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: