Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setanta empreses han participat a la jornada de treball interna d’enoturismePENEDÈS

El taller ha funcionat com un espai de trobada de diferents professionals per establir relacions comercials.

enoturismePENEDÈS ha organitzat aquest matí al celler del CIC La Fassina de Sant Sadurní una jornada de treball interna destinada a totes les empreses del club, entitats i recursos turístics del sector turístic del Penedès. Hi han participat 67 agents en total.

El taller ha funcionat com un espai de trobada de diferents professionals per establir relacions comercials i intercanviar impressions, donar a conèixer el què estan fent i fins i tot arribar a acords de col·laboració.

De moment no hi ha previstes més sessions d’aquestes característiques però, des d’enoturismePENEDÈS esperen que pugui donar fruits aviat. Aquesta era una acció que el Consorci ja va presentar en el seu pla d’accions a principis d’any a petició de les pròpies empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: