Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El servei d’intermediació en deutes hipotecaris s’instal·la a l’Oficina d’habitatge

El servei d’intermediació en deutes hipotecaris s’instal·la a l’Oficina d’habitatge

Es traslladarà a partir del proper dijous 28 d’abril a l’Oficina del servei d’habitatge que hi ha instal·lada al carrer de Sant Antoni.

El Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge de Sant Sadurní es traslladarà a partir del proper dijous 28 d’abril a l’Oficina del servei d’habitatge que hi ha instal·lada al carrer de Sant Antoni número 21, planta baixa.
Aquest servei s’adreça a les persones que no poden fer front al pagament de la hipoteca o que preveuen que no ho podran fer. S’ofereix informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres pel manteniment de l’habitatge per part de la persona propietària i el seu nucli familiar. S’hi pot accedir a través dels Serveis Socials Municipals, les Oficines Locals d’Habitatge i les Oficines Locals de Consum.
Els avantatges per al ciutadà són la proximitat, trobarà el servei al territori, l’assessorament personalitzat i el procés integrat amb informació, mediació i solució. Aquesta atenció es realitza per lletrats designats pel Col·legi d’Advocats de Barcelona.
L’horari d’atenció serà els dijous de 4 a 7 de la tarda. A l’oficina situada al carrer de Sant Antoni número 21. Per demanar cita prèvia cal trucar al Servei d’habitatge de l’Ajuntament de la capital del cava els dilluns, dimarts, dijous i divendres en horari de matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: