Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní manté l’aposta per la mobilitat sostenible i segura amb dues noves parades del bus urbà i el reforç de la senyalització a les escoles

Sant Sadurní manté l’aposta per la mobilitat sostenible i segura amb dues noves parades del bus urbà i el reforç de la senyalització a les escoles

Durant els mesos de març i abril el servei de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha dut a terme un seguit d’actuacions amb l’objectiu de treballar per la mobilitat sostenible i segura i continuar desenvolupant el Pacte per la Mobilitat.

D’una banda s’ha instal·lat dues noves parades del bus urbà al Passeig Can Codorniu tot recuperant una parada que ha havia existit, i al carrer d’Alacant entre els de Barcelona i Tarragona, que dóna accés a una part de la zona de l’eixample del municipi. D’altra banda s’ha continuat treballant en el reforç de la seguretat viària al voltant dels centres educatius de la vila, conjuntament amb el servei de Governació i Via Pública. Com ja es va començar a fer fa uns mesos, es tracta d’incrementar la senyalització que recorda als conductors que el màxim de velocitat permesa per circular davant les escoles és de 20 quilòmetres per hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: