Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

St. Pere de Riudebitlles insta l’Audiència Nacional a consultar la informació del 9N al web

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles és un dels que aquests dies ha rebut el requeriment de l’Audiència Nacional per tal que els lliuri tota la informació relacionada amb el plenari en què es va aprovar la moció de suport a la resolució del Parlament de Catalunya del 9N.

L’alcaldessa de Sant Pere de Riudebitlles, Rosa Maria Esteve, d’ERC, explica que després de la sorpresa inicial han fet saber a l’Audiència que poden trobar tota la informació que se’ls demana a la seva pàgina web.
Esteve recorda que el Ple de Sant Pere va aprovar per unanimitat de tots els regidors del consistori la moció. Considera que estan legitimats per prendre aquestes decisions; i a més totalment convençuts del que van votar en el ple.
L’alcaldessa considera que des dels ajuntaments s’ha de donar tot el suport al Parlament en aquest camí que s’ha engegat i al qual ells, des d’ERC, hi estan totalment compromesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: