Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Julià vol millores en mobilitat i qüestiona el destí dels beneficis de la zona blava

A través d’un comunicat, l’Associació de Veïns s’ha posicionat sobre la polèmica creada al barri per la instal·lació de places de zona blava al carrer d’Eugeni d’Ors.

Expliquen que van conèixer aquesta proposta de l’Ajuntament el setembre de 2015, i que van manifestar a l’equip de govern la seva disposició a parlar-ne. Remarquen què, a partir d’aquí, ja no en van saber res més fins què en llegir els acords de la Junta de Govern Local del 7 de març van veure que s’havia aprovat instal·lar aquesta zona blava.
A partir d’aquests fets, des de l’Associació de Veïns de Sant Julià reconeixen que els veïns afectats tenen tot el dret a expressar la seva disconformitat. Més de 400 veïns han signat contra aquesta mesura, i des de l’AVV han recollit aquest sentiment i l’han fet arribar a l’Ajuntament.
Expliquen també què han demanat a l’equip de govern què decisions com aquesta es prenguin de manera més planificada, i que es tingui present que al barri, com a altres indrets de la vila hi ha problemes importants de mobilitat i d’aparcament.
Finalitzen dient que no acaben de veure clar qui en surt realment beneficiat de les zones blaves. Consideren que seria millor l’aplicació dels beneficis de la zona blava sobre cada barri o en el conjunt de Vilafranca, i no sobre l’empresa privada que en té la gestió.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: