Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV ofereixen una programació especial per la Diada de Sant Jordi

Per començar a esclafar motors el programa de Penedès TV Veterans d’aquest dijous es dedica a parlar amb professors de literatura.

El podeu veure a dos quarts de tres de la tarda, a dos quarts de set i a dos quarts d’onze de la nit. Amb una última reposició aquest divendres a dos quarts d’onze del matí. També aquest divendres el programa l’Entrevista parlarà amb el director de RAC1, Eduard Pujol, que és el conferenciant de la Diada de Sant Jordi a l’ajuntament de Vilafranca d’aquest any. La primera emissió serà a dos quarts de quatre de la tarda amb repetició cada quatre hores. També divendres Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran en directe la conferència institucional de Sant Jordi des del saló de plens de l’ajuntament a partir de les vuit del vespre.

A més aquest cap de setmana s’emeten les tres taules rodones de la jornada sobre els llibres que va tenir lloc a Vilafranca el diumenge 3 d’abril. La primera taula s’emet divendres a dos quarts d’onze de la nit per Penedès TV. La segona s’emet dissabte a partir de les onze de la nit i la tercera diumenge, també a partir de les onze.

D’altra banda aquest dissabte,  dia de Sant Jordi, Ràdio Vilafranca oferirà un especial del programa Amics per sempre amb Jordi Borràs des de la rambla de Nostra Senyora de dos quarts de deu del matí a les 12 d el migdia, i Penedès TV oferirà un programa especial en directe també des de la rambla de dos quarts d’una del migdia a les dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: