Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Quatre grups participaran a la 48a Cantada de Caramelles de Vilafranca aquest dissabte

Quatre grups participaran a la 48a Cantada de Caramelles de Vilafranca aquest dissabte

Les caramelles tornen a Vilafranca aquest primer dissabte després de la Pasqua.

Se celebraran a l’interior de la Capella de Sant Joan a partir de les set de la tarda per evitar coincidir amb el Barça – Madrid i hi participaran la Societat Coral El Penedès “El Coro”, els Tornavisos, el MIV i l’Agrupament Escolta.

Representants d’un dels grups participants, els Tornavisos, han passat pel magazine Gamma Extra de Ràdio Vilafranca per explicar com es preparen per la cita. També han parlat de la subsistència d’una tradició que no acaba de generar la participació esperada en una ciutat de les característiques de Vilafranca.

A la cantada de Vilafranca es podran sentir caramelles tradicionals però també les que preparen grups com Els Tornavisos, que són versions de temes coneguts amb lletres especialment pensades per a l’ocasió.

Els integrants del grup han avançat que presentaran dos temes nous i que el seu nexe d’unió serà el 150è aniversari de la Font del Coro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: